tirsdag den 17. februar 2009

1337

1337 - det er hot. Prøv det nu. Jeg er rigtig vild med det der 1337, men jeg ved ikke med dig? Måske er du rigtig glad for 1337 - lidt lige som andre mennesker, der er vilde med det.

Spøg til side. 1337 betyder jo LEET, og kommer af ordet ELITE. Det er jo meget sjovt.

Ny blog der handler om mad og catering

Den nye blog eller hjemmeside mad ud af huset handler om spisesteder og catering firmaer. Diverse steder anmeldes, og der skrives om personlige oplevelser - heriblandt om mad kvaliteten og list om, hvordan den generelle service egentlig er. Noget, som du måske skulle få lyst til at afprøve, er at få bragt økologisk mad ud af huset lige til døren, når du afholder din næste fest eller lignende. Jeg tror, at mange vil sætte pris på det, fordi det viser, at du ikke propper hvad som helst i folks maver, så at sige.

Jeg prøvede engang - i ca. 2 uger - at leve 100 % økologisk. Faktisk levede jeg som veganer, dvs. jeg heller ikke spiste æg, drak mælk osv. Det var rigtig svært, og det holde jo som sagt heller ikke længere end de 2 uger :( Når man ser på, hvor meget dyr lider og bliver kunstigt fodret med alt muligt bras, så kan man godt få lyst til at afprøve den økologiske levevej igen. Jeg overvejer det i hvert fald.

mandag den 16. februar 2009

Hvad der skete i dag

I dag var jeg ude at kælke! Yay :oD Det er lang tid siden, jeg har prøvet det. Nu begyndte det jo at sne for alvor, og så skal man da helt sikkert prøve det. Jeg har gode minder fra da jeg sidst var ude på isen (glatisen), og jeg må sige, at jeg virkelig nød det denne gang.

Det var ren hygge :)

Jeg har lavet en aftale om, at jeg skal ud igen sammen med en masse veninder. Det glæder jeg mig meget til.

Prøv lige at se den her. Den er godt nok vild :-D



Det kunne være, man skulle investere i sådan en engang!

søndag den 15. februar 2009

Lidt om depression

Hey du. Jeg tænkte på, om du ikke har lyst til at prøve en depression test. Den er noget anderledes, men den har fået rimelig positive tilbagemeldinger. Well... du kan jo til tjekke den og se, om den er noget for dig, ikke?

Efter graviditet - Hvad gør man efter graviditet?

Efter graviditet bliver alt lige pludselig ændret. Maven er pludselig mindre, og hvad er det værste, der kan ske? Depression. Jeg ved godt, at meget af det, jeg skriver herinde er lidt plat, og det er fordi, jeg holder af den slags ting, men denne gang vil jeg gerne skrive om et lidt mere seriøst emne: nemlig, hvordan en veninde havde det efter graviditet.

Sjovt var det ikke for hende. Og det er desværre, hvad der kan ske. Der kan ske tre ting efter graviditet:

  1. Der sker intet ud over de sædvanlige - du har det helt fint, og graviditeten er blot overstået.
  2. Du får et slags boost - du bliver mere glad for livet. Barnet er ude, og de ni måneder er passé.
  3. Du får det skidt efter graviditet, og du ved ikke rigtig, hvordan det skal håndteres.
Hvad der skete for veninden efter graviditet, og hvordan hun kom over det
Der er ikke meget at sige til det, men hun fik det så dårligt, at livsglæden forsvandt helt. Manden blev også påvirket af det, for her havde hun været gravid og glad i ni lange måneder, men det tog en brat vending da lille Ulrikke poppede ud af mors mave. De kontaktede en professionel, og det var vel at mærke efter flere måneders lang kamp med sorthed. Hvorfor skulle graviditeten efterfølgende være sådan? Det havde da også en indvirkning på mig, for hun talte stort set ikke med mig mere. Men hvad skete der så? Jo - de snakkede med ham her manden, som altså havde en del erfaring med, hvad man kan gøre for at afhjælpe de følelser, kvinder desværre kan få efter graviditet, og det viste sig, at han faktisk kunne sit kram.

Graviditet er og skal blive en god oplevelse
Så efter en konsultation eller to, begyndte det hele at vende tilbage til det gode igen. Men min pointe er så, at man altså SKAL søge hjælp, hvis man efter graviditet er helt nedslået. Eller ja - gravid eller ej, så er det altså vigtigt at få hjælp af en, der har forstand på tingene. Husk det! Det er det bedste råd, man kan give i sådan en situation.

Det kan gå ned, men så er der kun en vej, og det er op!
Efter graviditet kan det gå ned ad bakke, og det sværeste er at tage skridtet og få hjælp af en med kompetencerne i orden. Det er ikke nemt, for man er meget sårbar. Jeg har prøvet den slags på egen krop, så tro mig, det er vejen frem. Jeg kan så ikke blive gravid, men mit problem var , tja, i hvert fald i samme boldgade, hvis man kan sige det sådan. Jeg vil desværre ikke afsløre mere. Vores børn er en god resurse til viden omkring emnet. Det er en side, jeg klart vil anbefale. Veninden fortalte mig, at hun også havde læst denne artikel om at have mistet. Den ramte hende hårdt.

Hvis du går og er gravid og begynder at have "dumme tanker", så skal du ikke være foruroliget. Graviditet er fantastisk - det er magisk. Hvis du forbereder dig grundigt, vil livet være fantastisk.

Ha' det pænt.

ESPN Fantasy Football

Jeg har ingen anelse om, hvad ESPN fantasy football er for noget, men nu skriver jeg bare om det, fordi jeg keder mig. Hvordan kan man så skrive om noget, man slet ikke aner noget som helst om, spørger du sikkert. I have no idea! Det er en hobby, jeg har fået for noget tid siden. Og den er underlig. Men espn fantasy football er nu sikkert meget sjovt.

ESPN Fantasy Football rykker MAX alle steder
Det gør det sikkert, bare ikke her. Måske er det noget football, hvor det hele er opbygget på en fantasy? Hvem ved - ikke mig. Jeg vil dog vædde en 20'er på, at det ikke har noget med tennis at gøre. Hoho, jeg er så sjov. Det synes min familie måske ikke lige altid, men så kan jeg jo vise dem dette indlæg om espn fantasy football, og så får de sikkert bedre tanker - not. Jaja, sådan er det nu med det, ikke også?

ESPN - hvad er nu det for noget?
Er det ikke en sportskanal? Det er min overbevisning, ja. Måske er det en football kanal. Ej, selvfølgelig er det ikke det, men det er nok bare en sportskanal, som netop viser det dersens espn fantasy football som jeg stadig ikke har en hulens masse ide om hvad er. Og det var da det.

Renovering - er det enkelt?

Ja det er. Faktisk kan det være meget enkelt og nemt, og det vil jeg tage til takke. Jeg har én gang gjort den fejl, at kontakte de helt forkerte fagfolk, og de ødelagde alt for mig. Ja - jeg skulle have lavet nogle nye vinduer, og derfor var det klart, at jeg skulle kontakte nogen, der havde forstand på renovering af vinduer. Tror du, det gik? Ikke i første omgang. Så derfor har jeg startet en ny side, som kan hjælpe andre på vej, når de skal have lavet vinduer. Det er det mindste, jeg kunne gøre, synes jeg. Det er et vildnis derude. Man kan lave nok så mange fejl, men hvis man ikke lærer fra dem, er man jo decideret dum.