torsdag den 12. februar 2009

Celebrities - Hvorfor er de så frække?

Celebrities har altså en eller anden tiltrækningskraft, som ikke findes hos andre normale levende mennesker. Det er ret utroligt. Det er federe at se en kendt smide tøjet (hvis vedkommende altså ser okay ud) end det er, at se en fræk film (du ved, hvad jeg mener). Sådan har jeg det i hvert fald, og jeg tror bestemt ikke, at jeg r den eneste, der går med denne følelse. Der er muligvis mange, som slet ikke har tænkt over dette, men det er min store overbevisning, at sådan hænger det sammen.

Folk søger rundt på nettet efter den kendte og berømte. De vil gerne se billeder af dem. Nogle vil måske se Miley Cyrus nøgen, mens andre vil se Britney Spears og alle mulige andre folk, som er pressens kæledægger. Ja, sådan hænger det nu sammen.

onsdag den 11. februar 2009

Vin smager godt

I dag var jeg i Netto for at finde lidt god vin. Desværre havde de ikke de bedste vintilbud, så jeg måtte nøjes med en iskold Sprite og en pose chips. Uhm... det gav mig en virkelig lækker fornemmelse.

Men hvad gør man så, hvis man skal finde en god vin? Tjah, prøv eventuelt den lokale tank, eller måske en helt anden butik, for eksempel ALDI. De plejer faktisk at have nogle gode ting, og så er det jo ganske billigt.

Jeg skulle hente min mini pc keyboard i dag, men hvad sker der så? Jep, jeg løber tør for benzin, og faktum er, at jeg ikke engang har råd til den. Øv, hvor er oliekrisen bare irriterende nogle gange. Hvad kan man gøre? Derefter tog jeg hjem for at hente lidt penge.

Der var vist ikke meget mere, jeg kunne gøre i det tilfælde. Jeg havde jo ikke mit hævekort med. Hygge hejsa.

tirsdag den 10. februar 2009

Super Mario RPG - kan du finde det?

Jeg synes virkelig det er svært at finde de gode Nintendo spil online. Jeg kunne godt tænke mig at finde det her Super Mario RPG til N64, men det synes bare at være umuligt at lokalisere en ordentlig hjemmeside, som har det. Jeg er ikke så meget for eBay, men måske bliver det den sidste løsning. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skal stille op.

Super Mario RPG er et rigtig lækkert rollespil til den gode gamle Nintendo 64. Jeg har været så glad for denne konsol. Den er min absolutte favorit fra den tid. Zelda, Mario, you name it. Der er så mange udsøgte titler, og jeg kan nok aldrig rigtig blive træt af dem! De holder bare 100 hundrede procent % hele vejen, du.

I går fik jeg lyst til at købe mig en billig hund. Hunde er så søde - især når de er bitte små. De er bare cute, he he. Jeg overvejer det stadig. Og hvis jeg skal have mig en lille hund, så skal vi spille Nintendo spil sammen, men det kræver nok lige at jeg lærer noget amichien bonding for hunde, inden jeg begynder at begive mig ud i den slags sjove ting.

Ja da - det var vistnok nok. Jeg er dæleme træt, og burde gå i seng. Kan I have det så fint og finurligt alle sammen.

Oliekrisen er over os igen - hvad kan vi gøre

Oliekrisen kender vi alle. Dengang sidste år, hvor man skulle betale vildt meget for benzin, var bestemt ikke sjov og ballade. Hvad gør man så, hvis man skal have billig olie? Det er jo ikke til at opdrive nogen steder, medmindre man er oliesheik, haha.

Men ja, sådan ligger landet jo. Olie er dog også noget øv, for det foruener naturen - den kære moder jord har sgu ikke godt af at, vi brænder masser af olie af. Der må sgu da være et alternativ til det her!

Jeg stemmer for, at vi alle rejser til oliesheikernes land og giver dem en omgang spanking, og bagefter skal vi tvinge samtlige miljøforskere og kloge hoveder til at opfinde noget, der er bedre og mere miljøvenligt.

Ja, det er da løsningen, eller hvad? Det ville da sikkert sætte skub i tingene. Tænk bare, hvis d var nogen, der ligefrem tog ideen til sig og kørte den ud i livet.

Ja jo - det var vist bare lidt tilfældige tanker her fra mig. Min egen personlige oliekrise.

Hvad vil det sige at være fan boy?

Der findes sgu mange fan boys derude. Jeg ved i øvrigt ikke, om det skrives fanboy eller fan boy (et eller to ord).. er for doven til at tjekke det, lol. Men ok, det har altid fascineret mig det der med de helt vilde fanatikere. Det kan for eksempel være en Nintendo fan boy eller en PlayStation nørd. Ja, der er mange muligheder.

Ja, jeg ved ikke. Jeg tænker bare lidt på, hvordan det må være, at være en rigtig hardcore fanatiker af spil. Nu gælder udtrykket jo så ikke kun spil, men det er bare i den forbindelse, jeg oftest har stiftet bekendtskab med det.

Sådan er det jo.. Hygge hejsa.

Ny Nintendo side på banen/bananen

Nintendo spil DK er en ny hjemmeside eller blog, om man vil, som skriver anmeldelser om retro spil til de gamle konsoller, blandt andet Nintendo NES og mange andre af de virkelig fede og gode gamle maskiner. Man kan blandt andet læse om Super Mario Bros og det klassiske første Zelda spil til NES'en. Jeg håber, at siden bliver en succes, for der er virkelig meget potentiale i den.

Jeg husker i hvert fald dengang, hvor jeg spillede de gamle games. Det var sgu tider. Man sad jo nærmest natten lang og spillede løs, indtil fingrene gjorde NAS! :P Man skal jo lide for at nyde.. eller noget. Hehe.