lørdag den 25. april 2009

Sort tale

Jeg ELSKER sort tale. Egentlig kan jeg bedre lide at kalde det sort snak, men ifølge Sproget.dk, hedder det altså sort tale. Det klinger ikke helt så godt, men sådan er det jo. Den Sjove Blog gør sig meget i denne "sportsgren", for det er den ultimative for humor, (hvis du spørger mig).

Sort tale er himmelsk magi. Det er hot og lækkert. Nogle synes, det er underligt, men folk er jo forskellige, og det er jo fair nok. Jeg er bare glad for sort tale, og hvis du også er det, så klik på det første link, der fører til meget mere af det gode.

Enjoy!

tirsdag den 21. april 2009

Brugte biler Tyskland - Online

Brugte biler fra Tyskland - biler, der snakker tysk. Det kan vi lide! Og så er det online. Brugte biler skal ikke snakke spansk eller grønlandsk - de skal være fra Tyskland all the way. Så'rn er det bare i dagens Danmark.

Mange folk sparer enorme summer penge ved at købe en brugt bil i Tyskland - i stedet for at købe den herhjemme. Det kan koste rigtig meget her i landet, så derfor er det gode alternativ Tyskland. Hvor meget man lige præcis sparer, ved jeg ikke, men jeg ved, at det er en hel del. Man sparer nok ikke særlig meget på brugte biler Tyskland hvis man bor på månen, men det er der vist heller ikke særlig mange, der gør.

Dyt båt.

mandag den 20. april 2009

Wii Fit Nintendo spil

Wii Fit - har du prøvet det? Nok det fedeste stykke software til Nintendo Wii.

Når jeg tænker tilbage på de Wii spil, jeg har prøvet, er Wii Fit uden tvivl et af de bedste spil oplevelser, jeg har haft længe. Nintendo har sgu gjort et godt job med dette spil/software.

Wii Fit giver dig en helt unik oplevelse, der ikke kan sammenlignes med meget andet på Wii platformen. Noget af det bedste er, at du kan planlægge dit helt eget program til træning, og det kan hjælpe dig med en slankekur. Ret sjovt. Wii Fit Wii er noget helt nyt og spændende. Tjek det ud, for det er en stærk titel. Køb det forholdsvis billigt.

Et fremragende Nintendo spil - det er hvad Wii Fit er.

søndag den 19. april 2009

Fnuggi den uovervindelige

Fnuggi er et sandt mesterværk af en animalsk betragtning fra østens vestlige filipenser-medister. Når det så er sagt, så er det også smagt med velbehag og myrnsk fibriose. For som man siger i Georgien: en gang er det samme som syrlig fæces. Jo jo, den er fin nok. Den Sjove Blog styrer for vildt, og nu er du heller ikke i tvivl om Flemming Kobra-Kajs charmerende trolde-gylp.

Osten er fanget!

Sort humor vinder ind i Danmark

Sort humor er en slags humor, som der kommer større og større opbakning om i Danmark. Den spreder sig vild ild, og det er jo godt. Det er trodsalt en type underholdning, som Danmark på visse punkter er kendt for, i form af Dirch Passer, Felix Larsen og nu BonusNinja samt mange andre nyere tids humorister. Det er helt bestemt spændende at følge udviklingen inden for sort humor, for den er så mangfoldig og nuanceret i sit udtryk. Der er blandt andet de der drenge med tandpastaen, og så er der en vis Naturninja, som du kan se en video af herunder.