onsdag den 14. oktober 2009

Humor

God, dansk humor på højt plan - det er sort humor! Det er i hvert fald min mening. Skal noget være rigtig sjovt, så skal det være kulsort.

Noget af det allerkedeligste er vittigheder. De er bare sjældent sjove! jeg kan ikke engang nævne én vittighed, som er sjov.

Næh do! Humoren i Danmark er sort, for det bestemmer jeg!

Klik ind på http://www.bonusninja.net/ og nyd underholdningen! Der er også lidt om SEO / søgemaskineoptimering, WordPress, AdSense og Google generelt. Good stuff, min ven!

Super romantisk weekendophold

Når man er to og når man ønsker rigtig hygge og romantik, så er det romantiske weekendophold vejen henimod et stærkere følelsesmæssigt bånd mellem dig og din partner.

Livet er for kort til, at det skal nydes alene, og man kan derfor godt gøre det ekstra interessant, hvis man vil have stærke oplevelser med den, man virkelig holder af. Det kommer både dig og din "soulmate" til gode.

http://romantisk-weekendophold.bonusninja.net/ finder du nogle få, men effektive tips til, hvordan en romantisk weekend skal være, og hvorfor det egentlig ikke er meget mere end selve tanken, der tæller.

Få også en forklaring på, hvad romantik egentlig er.

God fornøjelse, og hold krudtet tørt.