søndag den 7. juni 2009

Søvnproblemer - insomni

Søvnløshed er et stort søvnproblem. Det kaldes også insomni. Forestil dig ikke at have sovet flere nætter i træk. Det er ikke en rar fornemmelse. Kroppen har brug for søvn, og derfor er søvnproblemer noget, man skal identificere på et tidligt stadie, så de kan undgås så vidt muligt.

Gode råd for søvnproblemer


Man kan iværksætte mange gode initiativer for at gøre kål på et eksisterende søvnproblem. Drik godt med vand, sørg for at spise sundt, og dyrk noget motion eller gå en stille og rolig tur ude i den friske luft. Søvnløshed er ubehageligt, og påvirker både krop og sind.

Når du har søvnproblemer, bør du også være opmærksom på de ting, du har oplevet for nylig. Måske er der en konflikt, eller måske er der nogle "sager", som du ikke har fået løst. Det kan også være, at du tænker meget over tingene. Identificer derfor, HVILKE ting, du tænker på, og hvordan du kan abstrahere fra disse tanker.

Et søvnproblem kan løses, hvis man kender til de gode råd og forstår at koble dem i praksis. Insomni kan bekæmpes, og det kan være din trøst.