fredag den 6. februar 2009

Lidt sjov fra en gammel opgave

Forord

Som det fremgår af titlen, handler denne større skriftlige opgave primært om den barok-klassicistiske stilart i malerkunsten, som den kommer til udtryk hos de franske malere. Omdrejningspunktet er to hovednavne inden for denne stilart, Nicolas Poussin og Claude Lorraine, og i kontrast til disse, fremhæver jeg ydermere Georges de La Tour, samt inddrager den mere marginale kunstner Claude Vignon, idet, han beskæftiger sig med adskillige aspekter af 1600-tallets barokstilarter.

Vi præsenterer dans

Så er der kommet en ny side om dans. Der sker meget på dansefronten for tiden, for alle i Danmark ser jo Vild med Dans, og det smitter af. Mange vil gerne lære nye dansetrin, for dans er jo cool.

Hvorfor er dans så sjovt? Jo, ser du, det er jo fordi man bevæger kroppen. Man får altså motion, men der er mere til det. Det er jo også kunst i sig selv, og så er der uden tvivl noget dybereliggende sensuelt. Dans er moderne, og det har altid været en aktivitet, som mange holder af. Der er et væld af fordele. Jeg vil gerne lære dans, for det er uden tvivl rigtig sjovt! Så tjek noget mere om dans, og følg med de moderne tider.

torsdag den 5. februar 2009

Den sjove blog har en sjov forkortelse

Jeg kom lige til at tænke på at initialerne for den sjove blog er DSB. Haha. Det er da god humor. Okay, lidt åndssvagt indlæg, men det var bare lige noget, jeg kom til at tænke på. Jeg keder mig nogle gange, og så er det, at jeg kommer til at få underlige ideer. Så er det vist alt for denne gang. Hilsen DSB, haha.

Jeg vil lære dans

Jeg har altid haft et ønske om at lære at danse. Der er så mange forskellige former for dans, men hvad skal jeg egentlig vælge? Jeg kunne godt finde på at vælge flamingo dans, fordi det er en sensuel dans. Ja, det bliver nok den dans, jeg i sidste ende vælger. Jeg synes, den meget speciel og eksotisk.

Tænk bare, hvis jeg en dag kunne byde min kommende partner op at danse på et diskotek. Jeg drømmer nok for meget, men flamingo dansen er bare perfekt. Lambada kunne også være sjovt at prøve, men jeg ved nu ikke helt. Jeg prøver først med flamingo dans, og så kan jeg jo altid vælge den fra, hvis den skulle være for svær.

Suk, jeg dagdrømmer vist lidt for meget.

Online spådom med succes

Kender du Pedro svarer? Det er en rigtig sjov side, som man kan bruge til at narre sine venner. Det virker rigtig godt, hvis man for eksempel er til en fest. Det er virkelig god humor. Så det synes jeg klart, at du bør prøve dig frem med.

Man kan nemlig give sine venner en online spådom. Alle falder for det, fordi konceptet med Pedro svarer er så gennemtænkt og veludført. Hvis jeg var dig, selvom jeg ikke er det, så ville jeg straks gå hen til Pedro og få en super online spådom, som vil puste gevaldigt meget liv i dine fester.

Bloggen er åben

Så er den sjove blog åben. Velkomment til dette sted, hvor jeg vil skrive om alt muligt lige fra personlige ting til dybdegående analyser. Jeg vil sørge for at opdatere siden så ofte som muligt, da jeg synes, at dette er meget vigtigt for at have en god blog. Det kræver frekvent vedligeholdelse at skabe en succesfuld blog på internettet, og det er, hvad jeg har tænkt mig at gøre med denne blog.

Velkommen til den sjove blog!