fredag den 4. september 2009

De mystiske hændelser

Der er sket noget meget mystisk! Hændelser af en sådan karakter, at de er mere mystiske end noget andet, du har oplevet nogensinde. Det er jo helt vildt, mand!

GODE LINKS DK

Et link er et link. Hvis du vil stifte bekendtskab med de gode links på nettet, så er denne hjemmeside ganske fin at tage i brug. Her kan man meget nemt få et overblik over Danmarks bedste tilbud og guides. Fede og spændende artikler og de gode ting online. Tjek det alt sammen her på gode-links-dk.blogspot.com. Du vil ikke blive skuffet. Super nice links på dansk.

onsdag den 2. september 2009

Hvalpetræning Folkd

På Folkd finder du alt om den bedste hvalpetræning online. Masser af sublime links til alt, der har med hvalpetræningen at gøre. Findes det, findes det her.

Hunden er din bedste ven, men før den bliver en voksen hund, er det en hvalp. Det siger sig selv, IKKE?

Og nu kom der en hundetræner og spiste mig. Læs mere om hvalpetræning ved at klikke på overskriftens links.

Ses!

Hvalpetræning DK

Hvordan er det lige med hvalpetræning for små hunde hvalpe? Verdens bedste råd om det, en hvalpetræner kan gøre for dig.

Der skal egentlig kun lidt viden til, før du kan komme i gang med hvalpetræningen, som får din hund til at vokse op sund og rask samt uden adfærdsproblemer. Hundeproblemer er der nok af - især med den vilde debat om muskelhunde, som lige for tiden er på alles læber. Nej - hvalpetræning er en del af den hundekommunikation, du bør lære.

Hvad er det bedste, du kan gøre?

Lær at kommunikere med hvalpen, så du opnår en træning, der er yderst effektiv. Jeg foreslår, at du benytter dig af Amichien Bonding som "redskab" til at lære din hund bedre at kende. Det er her du som uprofessionel hvalpetræner kan rygge grænserne for venskabet mellem dig og din hund.

Læs på nettet om Amichien Bonding, som i virkeligheden er hunde kommunikation og altså ikke hundetræning.