tirsdag den 24. februar 2009

Der var engang

Sådan starter alle historier, og denne historie er så min. Jeg er begyndt at arbejde på nogle cool projekter her i februar, og det hårde arbejde er ved at give pote. Det glæder mig rigtig meget. Jeg ser frem til den dag, hvor jeg kan slappe helt af og lave ingen ting, men der er nok lang tid til.

Jeg kan desværre ikke afsløre for meget.. faktisk kan jeg ikke sige noget som helst, men sådan er det jo. Så ved du i hvert fald det, selvom du ikke rigtig kan bruge det til noget.

Her er en sjov lille video. Det her skulle ifølge titlen være extreme funny..

Tilføj dit link i dag

At tilmelde et link til diverse kataloger er en af de metoder, man bruger i forbindelse med SEO. Google er ikke helt glad for det, men man kan så også spørge, om de ikke er noget dobbeltmoralske, når de netop støtter DMOZ, som er det største menneskeredigerede linkkatalog på nettet.

Dette nye linkkatalog forsøger dog udelukkende at samle de bedste links af høj kvalitet. Tilføj link i dag!

søndag den 22. februar 2009

Slankekur og firma event

Det er en pudsig blanding, for arbejde burde jo ikke være fornøjelse, siges det. Eller i hvert fald siger mange, at foretning og fornøjelse ikke burde blandes sammen - og det er måske også meget godt. Men et firmaevent er nok ikke det samme som at blande de to ting, for på dette tidspunkt arbejder man jo ikke. En af mine bekendte skal snart til en firmaevent, men hun er lidt nervøs, for de skal lave fysiske aktiviteter, og hun har ikke haft megen held med slankekuren. Det er desværre ikke en 100 % effektiv slankekur - det er hun ked af. Men hvem ved, måske går det. Hun ved jo godt, at i sidste ende er eventen der jo for at alle på jobbet skal få et bedre sammenhold, og de kan godt lide hende derovre.