onsdag den 5. maj 2010

Zumba Marumba ChaChaCha - Fitness på dvd

Har du nogensinde ønsket at danse fedtet væk? Måske med en dvd? Det kan faktisk lade sig gøre. Men: du skal  have viljen til det. Nemmest ville det være at melde sig til et sted, hvor du kan dyrke fitness - for eksempel fitness.dk - men ikke alle er helt bekvemme ved at stille sig op foran en masse menneske og danse løs. Det kan være, at du er en smule overvægtigt, og så tænker du måske, at de andre tænker dårlige tanker om dig. Sådan er der rigtig mange der har det. Det kaldes dårlig selvtillid, og desværre er det et produkt af mediernes indflydelse.

Nuvel. Hvis du prøver Zumba på dvd ( du kan læse mere her: http://www.squidoo.com/zumba-fitness-dvd og her: http://zumba-fitness.bonusninja.net/zumba-fitness-dvd ) så kan du stå foran tv'et i stuen og være hundrede procent i fred, uden at høre, hvad andre synes om dig og din krop.

Du kan få en SUPER træning ud af det. Zumba blander nemlig alle mulige sjove dansetrin fra de latinamerikanske stilarter. Hvis du godt kan lide Shakira, reggaeton og andet dansemusik, der er henimod latingenren, og vil du gerne komme i supergod form, ja så er det her helt sikkert noget for dig.

Flere af mine veninder har prøvet det, og det lader altså til at være vildt fedt. Det er ikke bare kedelig workout!